Zandregulator

Accustream Abrasief RegulatorabrasiveREG

De Abrasief Regulator wordt gemonteerd boven de snijkop en gevoed vanuit de abrasief ketel. De Regulator zorgt voor de  juiste  hoeveelheid zand naar de snijkop. Door middel van een  luchtcilinder wordt de zandtoevoer aan/uit gezet. De eenvoudige regelbare instelling op de abrasief regulator zorgt voor de juiste hoeveelheid abrasief van het snijproces. Dit bespaart u 30% aan uw abrasief verbruik. Waardoor uw snijkosten aanzienlijk verminderen.

Eenvoudig bij het voorpiersen

Geen ringetjes meer vervangen om de Abrasief te regelen! Gewoon simpel instellen, wat een hoop ergernis voorkomt.

Maximaliseer Snijprestaties

Een zeer belangrijke factor voor geavanceerde kwaliteit is de nauwkeurigheid en stabiliteit van de Abrasief toevoer/hoeveelheid. De AccuStream Regulator II is ontwikkeld voor topprestaties van de snijkwaliteit. De Regulator II levert de exacte hoeveelheid abrasief die nodig is voor het snijproces en om met maximale snelheid te kunnen snijden.

Eigenschappen

  1. Compact Design: Het lichtgewicht en compacte ontwerp maakt het mogelijk om de Regulator dichter bij de snijkop te monteren.
  2. Eenvoudige Abrasief regeling: Met de instelknop kan men overzichtelijk en eenvoudig de hoeveelheid Abrasief instellen.
  3. Water resistant: Innovatief ontwerp houdt het abrasief droog bij calamiteiten. Hierdoor is er minimale stilstand door storing.
  4. Geen speciale gereedschappen: Gemakkelijke vleugelmoeren maken onderhoud eenvoudig.
  5. Snel klik-systeem: Dit maakt het eenvoudig om vervuiling uit de toevoerleiding te verwijderen.

Klik door naar een PDF met informatie: AbrasiveRegulator

Bekijk hier de Abrasief Waterjet Regulator Video: